Kombi

SP Dual

SP Dual ved- och pelletspanna kombinerar två väl utformade system. Det uppfyller alla krav för ved- och pelletsbränsle i två separata förbränningskammare. Då den är högeffektiv och bekväm, garanterar SP Dual både låga utsläpp samt låg energikostnad.            

Pelletsenheten kan dockas till när som helst  

S4 Turbo F med pelletsfläns är den perfekta lösningen för dig som för närvarande endast eldar med ved. Pannan kan enkelt konverteras till en dubbelbränslepanna genom att montera pelletsenheten när som helst.

 

Ladda ner broschyr!

SP Dual Compact

Två system som är perfekt kombinerade – Den nya dubbelbränslepannan SP Dual compact  

SP Dual compact ved- och pelletspanna kombinerar två perfekta system – den uppfyller alla krav för ved- och pelletsbränslen i två separata förbränningskammare. En mycket effektiv och anvädarvänlig panna som garanterar likväl låga utsläpp som låga energikostnader. Dessutom har SP Dual Compact bara en värmeväxlare, en returtemperaturstyrning, en kontrollenhet och ett rökgasrör som används för båda driftlägena.    

Pelletsenheten kan eftermonteras när som helst    

S1 Turbo F med pelletsfläns är den perfekta lösningen för dig som för närvarande endast eldar med ved. Pannan kan enkelt konverteras till en dubbelbränslepanna genom att montera pelletsenheten när som helst. SP Dual compact har viktiga fördelar redan innan den sätts in i pannrummet. Den är så kompakt så att det är en barnlek att installera den även i små pannrum. Pelletsbrännaren i SP Dual Compact levereras monterad och helt isolerad och så att allt du behöver göra är att ansluta pannan. Tack vare designen med ett enda rökgasrör är det väldigt enkelt att eftermontera en pelletsenhet när som helst.

 

Ladda ner broschyr!